Τσαρτσίου Ιωάννα – EDUCATION AWARDS
tsartsiou-ioanna2

Τσαρτσίου Ιωάννα

Οι σπουδές μου στον τομέα της Φυσικοθεραπείας ήταν μια προσωπική μου επιλογή, με κριτήριο την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία μέσα από το επάγγελμα αυτό.

Κατά τη διάρκεια του 1ου έτους σπουδών μου ήρθα σε επαφή όχι μόνο με βασικές θεωρητικές γνώσεις του αντικειμένου αλλά και με αντίστοιχους χώρους θεραπείας και αποκατάστασης, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που μας παρέχει το Mediterranean College.

Επιπλέον, παράλληλα με τις σπουδές μου δραστηριοποιήθηκα στη φοιτητική κοινότητα και συμμετείχα σε διάφορες δράσεις και events του Συλλόγου Φοιτητών του Κολλεγίου της Θεσσαλονίκης, στη θεατρική ομάδα, αλλά και σε μεγάλα events του Κολλεγίου, όπως η Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης, ως Student Assistant.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες, έμαθα να δουλεύω σε ομάδα, να είμαι οργανωτική, συνεπής και να αναπτύξω επικοινωνιακές και άλλες δεξιότητες. Η ευκαιρία που μας δίνει το Κολλέγιο πέραν του υψηλού επιπέδου σπουδών, είναι να αναπτύξουμε την προσωπικότητά μας έτσι ώστε να προετοιμαστούμε στο μέγιστο βαθμό για την ένταξή μας στην αγορά εργασίας.

Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημαϊκή Διεύθυνση για την υποψηφιότητά μου στα Education Awards. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.

# Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τίτλος Προγράμματος / Πτυχίο Έτος Αποφοίτησης Βαθμολογία
1 Mediterranean College BSc (Hons) Physiotherapy Ενεργός Φοιτητής

Mediterranean College – Σχολή Επιστημών Υγείας – Δρ. Γουλτίδης Θεόδωρος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός

# Φορέας Θέμα Διάρκεια
(σε ώρες)
1 Mediterranean College – Σχολή Επιστημών Υγείας 1ο Forum Αθλητικής Φυσιοθεραπείας “RE-ACT” Επιστροφή στην Αθλητική Δράση μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση 6
2 Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Training Rescue Τeam Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 47
3 Σκολίωση: Μορφές και Αντιμετώπιση 3

# Εταιρεία / Φορέας Θέση Από Έως
1 Mediterranean College Βοήθεια και συμμετοχή στη διοργάνωση της ετήσιας Τελετής Αποφοίτησης ως Student Assistant 01-03-2018 01-03-2018
2 Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος Eθελόντρια σε εκδηλώσεις του συλλόγου 01-04-2018 20-04-2018

# Φορέας Ρόλος Από Έως
1 Mediterranean College Συμμετοχή στις δράσεις του Student Union (υποστήριξη ιατρικης υπηρεσίας της ποδοσφαιρικης ομάδας του κολλεγίου) 01-11-2017 30-05-2018
1 Άλμα Ζωής Εθελοντισμός “Χάρισε ζωή” 01-01-2018 01-03-2018

 
Πρέπει να συνδεθείτε για να ψηφίσετε.

Παρακαλώ πολύ πατήστε εδώ.