Πελέκη Στεφανία – EDUCATION AWARDS
peleki-stefania2

Πελέκη Στεφανία

Βασική αιτία της ενασχόλησης μου με τον κλάδο της ψυχολογίας αποτέλεσε η διερεύνηση και η ερμηνεία της σκέψης, του συναισθήματος και της συμπεριφοράς, βάση της νόρμας αλλά και των αποκλίσεων της, στα οποία έγκειται ο περίπλοκος και πολυδιάστατος ανθρώπινος ψυχισμός.

Έχοντας ολοκληρώσει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Mediterranean college “BSc (Hons) Applied Psychology” κατάφερα να αποκομίσω ακαδημαϊκές γνώσεις στο ευρύ φάσμα του αντικειμένου. Επιπλέον ανέπτυξα τις ερευνητικές μου ικανότητες, τόσο στην ποιοτική όσο και στην ποσοτική έρευνα.

Στόχος μου μέσω της εξειδίκευσης είναι να εμβαθύνω περισσότερο στην ειδικότητα, προκειμένου να ανταποκρίνονται στο ευρύ επιστημονικό πεδίο της ψυχολογίας. Επιπλέον, θεωρώ πολύ σημαντικό το πρακτικό κομμάτι, δηλαδή την άσκηση του επαγγέλματος με την παροχή εποπτείας. Στο προπτυχιακό πρόγραμμα η πρακτική άσκηση ήταν εθελοντική, και ο θεσμός για τον οποίο είχα αιτηθεί, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Επομένως, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσω εμπειρία πέρα από γνώσεις, στον τομέα του ενδιαφέροντος μου.

# Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τίτλος Προγράμματος / Πτυχίο Έτος Αποφοίτησης Βαθμολογία
1 Mediterranean College BA (Hons) Applied Psychology 2018 78

# Φορέας Θέμα Διάρκεια
(σε ώρες)
1 Mediterranean College Ανθρωποκτονία κατ’ εξακολούθηση: Διεπιστημονικές προσεγγίσεις του εγκλήματος 3
2 South Canterbury District Health Board Certification of training in Childhood Anxiety Disorders at Mediterranean College 8
3 Mediterranean College Pediatric Anxiety Disorders 3
4 Mediterranean College Coaching for Life & Business 3
5 Mediterranean College Ψυχική Υγεία – Ψυχική Ασθένεια: Ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το στίγμα της ψυχικής νόσου 3

# Περιγραφή
1 Ακαδημαϊκό Βραβείο για “Ethos & Commitment toward self-improvement”

# Εταιρεία / Φορέας Θέση Από Έως

# Φορέας Ρόλος Από Έως

 
Πρέπει να συνδεθείτε για να ψηφίσετε.

Παρακαλώ πολύ πατήστε εδώ.