Μπαλαρή Ευτυχία-Όλγα – EDUCATION AWARDS
Balari-Eftychia-Olga2

Μπαλαρή Ευτυχία-Όλγα

Πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας. Λάτρης της γνώσης. Υποκινούμενη από μια έντονη έμφυτη επιθυμία να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου να κατανοήσουν βασικές έννοιες αντίληψης του κόσμου που τους περιβάλλει και να παρέχω σε αυτούς την απαραίτητη, ανά περίπτωση συναισθηματική υποστήριξη. Προσανατολισμένη στην κάλυψη των αναγκών του ασθενή – πελάτη, μέσα σε υγιή πλαίσια και στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος πλούσιο σε ερεθίσματα, συνεχή βελτίωση και ψυχική ενδυνάμωση.

Μελλοντική επιδίωξή μου αποτελεί η συνεχής εξέλιξη, εκπαίδευση και κατάρτιση στον χώρο της ψυχικής υγείας και συγκεκριμένα στο κλάδο της γνωσιο-συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας.

[wpvoting]

# Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τίτλος Προγράμματος / Πτυχίο Έτος Αποφοίτησης Βαθμολογία
1 Mediterranean College BSc (Hons) in Applied Psychology 2018 2:1

# Φορέας Θέμα Διάρκεια
(σε ώρες)
1 6o STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE – Εισηγήτρια Tομέα Ψυχολογίας Προσωπικότητα και Εργασιακή Ικανοποίηση ως μεταβλητές πρόβλεψης του συνδρόμου Burnout: Μελέτη μεταξύ Ελλήνων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα
2 South Canterbury – district Health board σε συνεργασία με το Mediterranean College Αγχώδεις Διαταραχές στην Παιδική Ηλικία
3 Mediterranean College Ψυχική Υγεία – Ψυχική Ασθένεια: Ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το στίγμα της ψυχικής νόσου
4 Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ Παιδί και θετικά συναισθήματα
5 Mediterranean College Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση GESTALT
6 Mediterranean College Ψυχολογικές παρεμβάσεις στη σχιζοφρένεια

# Περιγραφή
1 Στις 31 Μαΐου 2018 έλαβα μέρος στο 6ο STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE του Mediterranean College ως εισηγήτρια στον τομέα Ψυχολογίας με σκοπό να παρουσιάσω την πτυχιακή μου εργασία σε μεγάλο κοινό. Το θέμα παρουσίασής μου ήταν: «Προσωπικότητα και Εργασιακή Ικανοποίηση ως μεταβλητές πρόβλεψης του συνδρόμου Burnout: Μελέτη μεταξύ Ελλήνων του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα»

# Εταιρεία / Φορέας Θέση Από Έως
1 Kέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης «ΕΠΑΦΗ» Εξοικείωση με διαγνωστικές, ερευνητικές και παρεμβατικές ψυχολογικές τεχνικές.
Δημιουργία και ανάρτηση άρθρων που αφορούν την ψυχική υγεία, στο site του κέντρου, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου ψυχολόγου.
Εξοικείωση με τον κώδικα δεοντολογίας.
Παρακολούθηση συνεδριών με την συναίνεση του ασθενή.
07-03-2017 07-07-2017

# Φορέας Ρόλος Από Έως